EL CENTRE D’ESPORTS TORTOSA INICIARÀ L’OFRENA DE FESTES DE LA CINTA PORTANT LA BANDERA DE LA CIUTAT

El proper dia 06 de setembre a les 20:00 hores es realitzarà com cada any l’Ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta. Tot i que el club hi portem participant des de fa molts anys, aquesta edició serà especial ja que en el context del 25é aniversari que estem celebrant, l’Ajuntament de Tortosa ens ha cedit portar la bandera de la ciutat i, al mateix temps, encapçalar l’Ofrena.

Per tot això, és molt important que vingueu i que siguem el màxim nombre de gent possible. L’assistència dels jugadors és obligatòria.

Així que jugadors i jugadores, veterans i veteranes, pares i mares, i simpatitzants us esperem a les 19:30 a la plaça de l’Escorxador on teníem instal·lada la barra del Renaixement per poder-nos organitzar i iniciar aquest moment únic amb puntualitat.

A part d’això recordem que el C.E. Tortosa participarà el divendres dia 05 en la XX Festa dels Xiquets organitzada pel Hospital Verge de la Cinta i que el mateix dissabte abans de l’Ofrena a les 17:00 de la Tarda al Pavelló de Ferreries es realitzaran diversos partits amistosos.


Centre d'Esports Tortosa

Anuncis