CLÍNIC DE MANOLO MONTOYA A TORTOSA.

El passat cap de setmana el C.E. Tortosa va celebrar un clínic dirigit per Manolo Montoya, entrenador entre d’altres, dels equips de divisió d’honor masculina “Academia Octavio”, “BM Granollers” i campió del món amb la selecció española en l’últim mundial celebrat a Barcelona com a entrenador amb Valero Ribera i Fernando Barbeito. Actualment entrena conjuntament amb Valero Ribera i Ricard Franch la selecció nacional de Qatar, la qual va guanyar fa poc la copa d’Àsia i que prepara el proper mundial a celebrar en aquest país.

Va iniciar la seva tasca assistint a la jornada de mini-handbol al Parc Teodor González celebrada el dissabte de 9:30 a 13:00 hores. Va compartir el matí amb els aproximadament 200 joves esportistes, les seves famílies i els monitors de les diverses escoles de la nostra ciutat.

Posteriorment va fa fer un recorregut per la capital del Baix Ebre a la qual està lligat per la forta amistat que té amb Toni Gerona.

Per la tarda va visitar l’exposició del 25è. aniversari del C.E. Tortosa on va signar en el seu llibre de visites, per a finalment asistir al Pavelló Municipal de Ferreries als partits del juvenil masculí i senior masculí, on va presenciar amb els aproximadament 500 espectadors que hi havia al pavelló la victòria que permetia al senior masculí a accedir a l’última eliminatòria per a assolir l’ascens a segona catalana.

L’endemà va celebrar dos sessions d’entrenament. La primera amb els equips cadets i juvenils, per a posteriorment fer-ho amb els equips séniors del club, on sobretot va incidir en l’anàlisi del partit del dia anterior amb els jugadors i cos tècnic.

Una altra gran jornada per a l’àmbit del C.E.Tortosa amb la presència d’un tècnic emblemàtic de l’handbol català.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis