MOLT BON AMBIENT EN LA 8ª JORNADA DE MINI-HANDBOL DURANT LES 16 HORES D’HANDBOL ORGANITZADES PEL CENTRE D’ESPORTS TORTOSA

El passat dissabte 05 d’abril es van realitzar al Pavelló del Temple des de les 8.00 del matí fins les 12.00 de la nit les 16 Hores d’Handbol organitzades pel C.E. Tortosa.

Pel matí és va disputar la 8ª Jornada de la Lliga Comarcal de mini-handbol. En la categoria prebenjamí el Ferreries 2 va donar la sorpresa i es va endur la victòria davant l’Amposta al gol d’or. Per la seva banda, el benjamí de l’Handbol Amposta es va imposar al Cinta Curto 2 a la final. En la categoria aleví es va tornar a veure un gran partit entre els equips Cinta Curto 2 i C.E.Tortosa 1 on després d’empatar a gols la primera part, el C.E. Tortosa es va imposar després de guanyar d’un gol la última part.

Finalment, durant el migdia es va realitzar un quadrangular de mini-handbol d’equips formats pels pares i mares on es va demostrar un gran ambient esportiu i lúdic que explicita el bon moment en que es troba aquesta modalitat de l’handbol tant a nivell esportiu com social.


16 hores handbol centre d'esports tortosa

Anuncis