Resultat Infantil femení (01 de febrer 2014)

Infantil femení

Dissabte 01-02-14


C.H. ASCÓ-ESCOLA LLUÍS VIÑES VS C.E. TORTOSA | 02(05) – 05(13)
Alejandra (19, 2p aturades); Andrea F. (2), Laura (4), Ariadna, Ana (1), Rosa, Andrea O.; -alineació inicial – Maria (6).


Crònica

Tot i l’absència per lesió de la jugadora més efectiva de cara a porteria, el conjunt tortosí va obtenir la victòria en el seu desplaçament a Mora d’Ebre.

Fins a la meitat de la primera part, el partit estava bastant ensopit però a partir del minut 15 les tortosines es van despertar, reaccionant en atac, aconseguint un parcial de 0-3.

En començar la segona part van ampliar la renda de gols i així van poder jugar amb més tranquil·litat, quedant reflectit sobre tot en defensa amb una bona pressió sobre el contrari, concentrades en tot moment i una bona actuació de la portera.

En atac, a vegades, motivat per la precipitació en acabar la jugada, van cometre moltes errades en els llançaments, arribant al fons de la xarxa un fluix percentatge dels llançaments realitzats.

En conjunt, un bon partit de les xiquetes de Tortosa, esperem que aquesta victòria sigui un bon revulsiu per afrontar els propers partits.

La propera jornada rebran al conjunt d’Esplugues de Llobregat.

Anuncis